Glāze GIN &TONIC/ L.Mixology/ 80cl/800ml-(6.gb/kaste)

New

Luigi Bormioli-

Mixology glāze

80cl/800ml

Glāzes izsniedzam pilnas kastes

More details

0,17€

ar pvn

Uzmanību!

 

Šobrīd, sakarā ar epidemioloģisko situāciju valstī,
lai nodrošinātu servisa kvalitāti, glāzes jāatgriež NEMAZGĀTAS.
Veicot pasūtījumu, pie glāžu izvēles "Trauki tiks atgriezti", jānorāda - Nemazgāti!

More info

Vai esat kādreiz lietojis ingveru, zemenes, greipfrūtu vai pētersīļus Gin&Tonic? Šajā spāņu Gin & Tonic glāzē ir pietiekami daudz vietas radošiem rotājumiem un daudz ledus kubiņu - tipiskam spāņu gin&tonic.

Sēriju 'Mixology' veidojis itāļu ražotājs Luidži Bormioli kopā ar Milānas bārmeni un kokteiļu speciālistu Juri Gelmini. Spānijas Gin & Tonic glāzes ir izgatavotas no dzidra kristāla stikla, un ražotājs sola īpaši augstu plīšanas izturību. Lielā, sīpola kausa ietilpība ir 800 ml, un tās maksimālais diametrs ir aptuveni 12 cm. Apakšā kausu rotā raksts, kas, skatoties no augšas, atgādina stilizētu ziedu. Tie ir vizuāli īpaši puķaini un augļu dzērieni. Gin Tonic glāzes maliņa ir 10 cm plata un pēdas diametrs ir 9,5 cm.

Piekrītu

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu, preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni vēlaties redzēt savā datorā, — lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna. Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.